Privacy statement

Met dit privacy statement willen we je laten weten welke gegevens Attractiepark Toverland B.V. van jou verzamelt en met welk doel we dit doen. Het privacy statement is van toepassing op alle diensten die door de Toverland worden aangeboden, zoals onze websites, winacties en promoties. Gegevens die je aan Attractiepark Toverland verstrekt zullen we vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en Telecommunicatiewet behandelen.

1. Voor welke doelen verzamelt Attractiepark Toverland gegevens?
a. Toverland Abonnementen

Je abonnement wordt bij binnenkomst in Toverland gescand. Deze gegevens verwerken wij zodat we een beter beeld krijgen van je bezoeken zodat we ons product kunnen verbeteren en jou gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen doen indien je hiervoor toestemming hebt gegeven.

b. Loyaliteitsprogramma’s

Wanneer je jouw gegevens achterlaat om op te hoogte te blijven van Toverland-nieuws en gepersonaliseerde aanbiedingen, houden we je hierover via diverse kanalen op de hoogte. Als je geen informatie meer wilt ontvangen dan kun je je eenvoudig uitschrijven via een link in onze e-mails.

c. Reserveringen en bestellingen

Wanneer je een reservering of bestelling maakt, dan verwerken wij je gegevens om de reservering goed te kunnen afhandelen. Denk hierbij aan communicatie rondom je aankomst, je bezoek of een bevestiging van je bestelling in onze webshop. Hierbij gebruiken we je persoonsgegevens die je opgeeft bij de reservering/bestelling. Deze persoonsgegevens worden door ons in dit geval alleen voor dit doel gebruikt en zijn alleen toegankelijk voor degenen binnen Toverland die zich bezig houden met de door jou bestelde diensten.

d. Acties en promoties

Attractiepark Toverland biedt regelmatig speciale acties, zoals prijsvragen of promoties aan, waar je aan kunt deelnemen. In sommige gevallen zullen wij je vragen een registratieformulier in bijvoorbeeld een folder, advertentie of website in te vullen om mee te doen aan zo'n speciale actie. Wanneer je deelneemt aan een dergelijke actie, dan verwerkt Toverland de door jou opgegeven persoonsgegevens om je deelname te registreren en/of te bevestigen. Zo wordt bepaald of je voldoet aan de promotievoorwaarden en om de eventueel toegekende prijzen en voordelen aan jou toe te sturen. Deze persoonsgegevens worden door ons in dit geval alleen voor dit doel gebruikt en zijn alleen toegankelijk voor degenen binnen Toverland die zich bezig houden met deze acties, tenzij je toestemming hebt gegeven voor het gebruik van je gegevens voor onze loyaliteitprogramma’s.

e. Vragen en klachten

Wanneer je Attractiepark Toverland een vraag stelt of een klacht indient of wanneer je telefonisch, per e-mail, via sociale media of per post contact opneemt met Toverland dan vragen wij jouw contactgegevens voor het afhandelen van je vraag of klacht. Deze persoonsgegevens worden door ons in dit geval alleen voor dit doel gebruikt en zijn alleen toegankelijk voor degenen binnen Toverland die zich bezig houden met de afhandeling van je vraag of klacht.

f. Het bezoek aan Toverland websites

Om je bezoek aan onze websites te vergemakkelijken maken wij gebruik van zogenaamde “cookies”. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van je computer. We gebruiken cookies om onze websites beter te laten werken en bezoekersstatistieken bij te houden. Daarnaast kunnen sommige van onze social media functionaliteiten (zoals Facebook en Twitter) gebruik maken van cookies. Cookies worden niet gebruikt om je privégegevens van je computer te halen of wachtwoorden te achterhalen. Wij gebruiken geen tracking cookies om individueel surfgedrag bij te houden.

Lees meer informatie over het gebruik van cookies in onze cookieverklaring.

g. Sollicitatiedoeleinden

Als je solliciteert voor een functie bij Attractiepark Toverland gebruiken wij jouw gegevens enkel en alleen voor de sollicitatieprocedure.

2. Hoe lang bewaren wij je gegevens?

Wij bewaren je gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor je je gegevens hebt verstrekt. Je kunt ons ook verzoeken je gegevens te verwijderen door een mail te sturen naar info@toverland.nl.

3. Wie heeft toegang tot je gegevens?

Attractiepark Toverland kan je persoonsgegevens delen met partijen die nauwkeurig door ons geselecteerd zijn ter uitvoering van haar diensten waarvoor jij toestemming hebt gegeven. Deze partijen worden bijvoorbeeld ingeschakeld om namens Toverland diensten te verlenen of algemene data-analyse uit te voeren. Denk hierbij aan een partij die ons ondersteunt bij marketingdoeleinden. Wij zullen nooit je persoonsgegevens aan iemand verkopen of verhuren.

4. Hoe kan ik mijn gegevens inzien, verbeteren of verwijderen?

Als je wilt weten welke gegevens Attractiepark Toverland over je heeft vastgelegd en waarvoor we deze gebruiken, dan kun je deze informatie opvragen via info@toverland.nl. Hier kun je ook een verzoek om verbetering of verwijdering van je persoonsgegevens indienen.

5. Hoe zit het met de privacy van kinderen?

Als je jonger bent dan 16 jaar, moet je eerst toestemming krijgen van één van je ouders of een wettelijke vertegenwoordiger. Wij vragen je daarom geen gegevens aan ons te verstrekken als je nog geen toestemming hebt gekregen.

Wijzigingen

Het Attractiepark Toverland privacy statement kan worden gewijzigd. We zullen alle wijzigingen van het privacy statement op deze pagina aangeven. We raden je aan dit Privacy statement geregeld te raadplegen, zodat je altijd van de inhoud van het geldende Privacy statement op de hoogte bent.